Gratis films voor breedbandklanten KPN

Dinsdag, 15 juni 2004  - KPN hoopt extra belangstelling voor zijn breedbandportal te genereren door gratis on demand films uit het gehele assortiment aan te bieden.

Door Laurens Verhagen

Alle klanten met adsl van KPN kunnen elke maand gratis een film bekijken op de breedbandportal van KPN, zo heeft het telecombedrijf bekendgemaakt. KPN begon eind vorig jaar met deze portal, waarvan de online videotheek een belangrijk onderdeel is.

Een film bekijken via deze portal kost normaliter tussen de twee en vijf euro.
Er zijn films in verschillende categorieŽn, waaronder thrillers, actie, avontuur en erotiek. Wie trek heeft in een gratis film, kan putten uit het hele aanbod, zo zegt een woordvoerder van KPN.

Het concern wil niet zeggen hoeveel klanten het momenteel heeft voor zijn portal. Bij de presentatie van de kwartaalcijfers in augustus zal hierover meer duidelijkheid wordt gegeven.

De zegsman ontkent dat de actie is ingegeven omdat de belangstelling voor de breedbandportal zou tegenvallen. "Dat is absoluut niet het geval.
Het loopt juist prima. Deze actie dient slechts ter ondersteuning." Klanten die van de mogelijkheid om gratis films te bekijken gebruik willen maken, moeten zich eerst aanmelden bij de dienst 'Movies on Demand' op de breedbandportal van KPN.


Bron: Webwereld

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina